شنبه 01 آذر 1404 - Sat 22 Nov 2025
  • نخست وزیربعدی عراق و رقابت تهران–واشنگتن؛ آیا السودانی می‌ماند؟

  • پوتین با جام جهانی جدید به جنگ فیفا آمد

  • هشدار انصارالله به بن‌سلمان درباره ماجراجویی جدید

  • اولین شب مراسم عزاداری ایام شهادت حضرت فاطمةالزهرا (س) بیت رهبری

  • پرواز ایلوشین برای مهار حریق الیت

  • شکست پروژه هژمونی آمریکا؛ متحدان در بی‌ثباتی، رقبا در اقتدار

  • شهیدی که دور از چشم رزمندگان زباله جمع می‌کرد +عکس

  • لحظه‌ای از ارتقای قدرت دفاعی غافل نیستیم

  • وحشت رسانه صهیونیستی از رفتار مقتدرانه ایران در تنگه هرمز

  • بارش برف و باران در استان‌های غربی کشور

  • مراسم یادبود همایون ارشادی

  • واکنش مشاور روحانی به یک خبر و پاسخ کیهان

  • تصمیم تاریخی امام خامنه‌ای چگونه ایران را یک قدرت جهانی کرد؟ +عکس

  • لگدمال‌کردن پرچم اسرائیل اونم تو جام جهانی شمشیربازی ،

  • وضعیت سد امیرکبیر - ۱۹ آبان

  • صحن علنی مجلس - 20 آبان

  • تلف شدن یکد قلاده ببر الیمالات نور در مازندران

  • ابراز همدری رهبر معظم انقلاب با خانواده صابر کاظمی

  • همایون ارشادی آسمانی شد

  • رضا پهلوی، پسر تبعیدی شاه ایران، خود را در نقش منجی می‌بیند

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 413783
    تاریخ انتشار: 01/آذر/1404 - 19:30
    معاون وزیر بهداشت:

    موج آنفلوآنزا تا ۲ ماه آینده ادامه دارد/تأکید بر استفاده از ماسک و پرهیز از تجمعات

    معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به تداوم روند صعودی ابتلا به آنفلوآنزا در کشور، از احتمال ادامه موج این بیماری تا ۲ ماه آینده خبر داد و بر لزوم استفاده از ماسک، پرهیز از حضور در تجمعات و خودداری از مصرف خودسرانه آنتی‌بیوتیک تأکید کرد.

     موج آنفلوآنزا تا ۲ ماه آینده ادامه دارد/تأکید بر استفاده از ماسک و پرهیز از تجمعات

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا

    علیرضا رئیسی در حاشیه نشست «هفته جهانی آگاهی از مقاومت میکروبی» در ستاد وزارت بهداشت برگزار شد، با بیان اینکه تغییرات آب‌وهوایی، سردی هوا و کم‌بارشی در برخی مناطق موجب افزایش شیوع بیماری‌های تنفسی شده است، گفت: هشدارهای لازم به دانشگاه‌های علوم پزشکی داده شده و پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد روند شیوع همچنان ادامه‌دار خواهد بود.

     
    بیشترین شیوع در سنین مدرسه
     
    دکتر رئیسی بیشترین موارد ابتلا را مربوط به دانش‌آموزان و کودکان اعلام کرد و از خانواده‌ها خواست در صورت مشاهده علائم عفونت تنفسی، از فرستادن فرزندان خود به مدرسه خودداری کنند.
     
    وی هشدار داد: حضور فرد بیمار در محیط‌های بسته مانند کلاس درس می‌تواند منجر به انتقال گسترده و حتی تعطیلی کلاس یا مدرسه شود.
     
    تأکید دوباره بر پروتکل‌های بهداشتی
     
    معاون بهداشت وزارت بهداشت، استفاده از ماسک، شستن دست‌ها و پرهیز از حضور طولانی‌مدت در تجمعات را مهم‌ترین راه‌های پیشگیری دانست و گفت: گونه‌های آنفلوآنزا مدام در حال تغییرند و نمی توان ایمنی کامل ایجاد کرد، اما واکسن همچنان نقش مهمی در کاهش شدت بیماری دارد.
     
    هشدار درباره مصرف خودسرانه آنتی‌بیوتیک
     
    معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه آنتی‌بیوتیک در درمان آنفلوآنزا نقشی ندارد، تأکید کرد: تنها در صورت تجویز پزشک باید از آنتی‌بیوتیک استفاده شود. استراحت، ماندن در منزل، مصرف مایعات و جلوگیری از انتقال بیماری مهم‌ترین اقدامات دوران ابتلا هستند.
     
    دکتر رئیسی با اشاره به بیشتر شیوع در استان‌های سرد و خشک کشور است، گفت: این روند می‌تواند به سایر استان‌ها هم برسد.
     
    وی درباره وضعیت استان قم نیز اظهار کرد: ۳۰ تا ۴۰ درصد مراجعه‌کنندگان با علائم تنفسی در قم، تست آنفلوآنزای مثبت داشته‌اند.
     
    به گفته وی، ۹۵ درصد مبتلایان نیاز به بستری ندارند، اما افراد دارای بیماری‌های زمینه‌ای ممکن است به خدمات بیمارستانی نیاز پیدا کنند. معاون وزیر بهداشت از این افراد خواست از حضور در مکان‌های عمومی خودداری کنند.
     
    ادامه موج تا اواخر زمستان
     
    رئیسی با بیان اینکه پایان موج بیماری دقیق نیست، افزود: با توجه به شروع دیرهنگام موج امسال، پیش‌بینی می‌شود یک تا دو ماه آینده ادامه داشته و در اواخر بهمن و اسفند میزان ابتلا کاهش یابد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما